Tafelbladen
Bezig met laden...

Tafelbladen

De eettafel bestaat uit een onderstel en een tafelblad. In sommige gevallen heb je zelf een uniek onderstel gevonden, maar ben je vervolgens nog op zoek naar het juiste blad. Bij Zeerfraai hebben we verschillende tafelbladen. Veelal massieve tafelbladen waar leven in zit. Bladen die in combinatie met jouw eigen onderstel zorgen voor een echte eyecatcher die jarenlang mee kan! Bekijk onze uitgebreide collectie online. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Van laag naar hoog sorteren

Producten 73-108 van 192

per pagina
  1. Tablo tafelblad essen mist organisch 130x130 cm
    Special Price € 299,00 Regular Price € 345,00
Van laag naar hoog sorteren

Producten 73-108 van 192

per pagina

Bij Zeerfraai ben je aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie stijlvolle tafelbladen die de perfecte basis vormen voor jouw eettafel of bureau. Of je nu houdt van een modern, industrieel design of juist gaat voor een tijdloze klassieke uitstraling, onze tafelbladen zijn ontworpen om aan al jouw wensen te voldoen.

Materialen van topkwaliteit

Onze tafelbladen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die duurzaamheid en stijl combineren. Kies voor een tafelblad van massief eikenhout voor een warme en natuurlijke uitstraling. De houten tafelbladen zijn verkrijgbaar in een warme, lichte en zwarte kleur. Onze tafelbladen zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen en kleuren, waardoor je de vrijheid hebt om je tafelblad af te stemmen op de rest van je interieur. Kies voor een natuurlijke houtafwerking met een subtiele laklaag voor een tijdloze look, of ga voor een opvallende kleur of hoogglansafwerking om een statement te maken in je eetkamer of woonkamer.

Vormen en montage van tafelbladen

Of je nu op zoek bent naar een rechthoekig, rond of ovale tafelblad voor je eettafel, bij Zeerfraai vind je tafelbladen in verschillende vormen en maten. Zo kun je eenvoudig het perfecte blad vinden dat past bij de functie en de beschikbare ruimte. Onze tafelbladen zijn ontworpen met het oog op eenvoudige montage en kunnen vaak gecombineerd worden met diverse onderstellen uit ons assortiment. Dit geeft je de flexibiliteit om een unieke tafel samen te stellen die volledig aan jouw wensen voldoet. Mix en match verschillende tafelbladen en onderstellen voor een persoonlijke touch in je interieur.

Tafelpoten voor bij het tafelblad

Bij Zeerfraai bieden we niet alleen een diverse collectie tafelbladen, maar ook hoogwaardige tafelpoten die zorgen voor een stevige en stijlvolle ondersteuning van jouw tafel. Kies uit een scala aan ontwerpen en materialen die perfect passen bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl. Of je nu de voorkeur geeft aan slanke tafelpoten voor een luchtige uitstraling of robuuste poten voor een stoer karakter, bij Zeerfraai vind je diverse vormen en hoogtes. Zo kun je de perfecte tafelpoten selecteren die passen bij de functie en stijl van jouw tafel.

Compleet jouw eetkamer met bijpassende eetkamerstoelen

Bij Zeerfraai vind je niet alleen hoogwaardige tafelbladen en tafelpoten, maar ook een uitgebreide selectie bijpassende eetkamerstoelen om jouw eetkamer compleet te maken. Kies uit diverse stijlen, materialen en kleuren die perfect harmoniëren met jouw gekozen tafel. Of je nu gaat voor moderne kuipstoelen, industriële metalen stoelen of klassieke houten exemplaren, wij hebben de ideale eetkamerstoelen om jouw eethoek een persoonlijke touch te geven.

Jouw tafelblad kopen bij Zeerfraai

Bij Zeerfraai streven we ernaar om hoogwaardige tafelbladen aan te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verrijking vormen voor je interieur. Profiteer van gratis verzending binnen Nederland en diverse veilige betaalmogelijkheden, zodat je eenvoudig jouw ideale tafelblad kunt bestellen. Heb je vragen of behoefte aan advies? Onze klantenservice staat klaar om je te assisteren bij het kiezen van het perfecte tafelblad voor jouw ruimte. Ontdek de mogelijkheden en verrijk je interieur met een prachtig tafelblad van Zeerfraai.