074 349 1266 CONTACT

0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Verzenden en retourneren

Download retourformulier hier

Verzenden

Altijd gratis:

Wij rekenen geen verzendkosten voor zendingen binnen Nederland en België, enkele gevallen daargelaten waarbij het transport technisch niet mogelijk is franco te verzenden. Hierbij is het duidelijk aangegeven. 
Zelfs als u een kleine order plaatst rekenen we geen verzendkosten. De verzendvoorwaarden voor landen buiten Nederland en België kunnen afwijken.
Per bestemming rekenen we een marktconform tarief. Neem contact met ons op voor de exacte verzendkosten naar het buitenland.

Verzending: 

Onze artikelen worden via een pakketdienst of wegtransport bij u bezorgd. De levering geschiedt tot aan eerste drempel begane grond.
Een deel van onze producten worden ongemonteerd geleverd. U dient zelf het product uit te pakken en te monteren.
U bent zelf verantwoordelijk voor de handeling binnenshuis.

Wanneer komt mijn zending?

Met ons hele team werken we keihard om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te leveren, echter kan hier door gebruik van meerdere magazijnen en leveranciers geen eenduidig antwoord op worden gegeven.
Zodra de zending wordt overgedragen aan de vervoerder, ontvangt u een track&trace code waarmee de zending kan worden gevolgd.
Bij grotere zendingen en palletzendingen kan er een ander procotol volgen, wij informeren u dan uiteraard wel via telefoon of mail dat uw zending naar u onderweg is.

Bestelt u artikelen met verschillende levertijden of uit verschillende magazijnen, dan wordt uw bestelling soms gesplitst in twee of meer bezorgingen.

Tips:

-       Wenst u levering op een specifieke (werk)dag?
        Neem dan contact op met onze klantenservice voor de mogelijkheden!

-       De chauffeur is alleen, bij het afleveren van uw bestelling. Heeft u een groot artikel besteld zoals een tafel, bank of kast? Dan raden wij aan zelf wat extra hulp bij het lossen te regelen.

Levertijd:

Wij doen ons uiterste best om bij alle producten op onze website de meest actuele levertijd aan te geven, desondanks kan het voorkomen dat iets tijdelijk uit voorraad raakt en alweer besteld wordt voordat wij het hebben kunnen aanpassen.
U bent dan natuurlijk nooit verplicht om te wachten en behoudt het recht om te annuleren.
Aangegeven levertijden op de website worden ook in de mail bevestiging naar u toe nogmaals aangegeven.

Retourneren

Wij geloven in onze producten, prijzen en service. Desondanks kunt u teleurgesteld zijn in het ontvangen product. 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan uw aankoopbedrag gecrediteerd.

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg uw vervoerder voor de exacte tarieven.
Uiteraard kunnen wij uw bestelling ook afhalen. Neem dan contact met ons op voor de kosten en om het retour in te plannen. Ter indicatie, de kosten voor het afhalen van een pakket is 30 euro. Het afhalen van een palletzending (grote zending) is 55 euro.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de ongebruikte, originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onze klantenservice. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download retourformulier hier

 Belangrijk:

-       Bewaar en gebruik de originele verpakking: artikelen dienen ongemonteerd retour te komen zoals u ze ook ontving!

-       Sluit het ingevulde retourformulier bij, zonder deze kunnen wij uw retour niet in behandeling nemen!

-       Schrijf niet op de doos

-       Gebruik geen “duct tape” et cetera voor het dichtplakken maar enkel transparante tape

-       Stuur uw bestelling op eigen kosten retour via een pakketdienst naar keuze

Deze retouren kunnen wij niet verwerken:

-       Wij ontvangen een product dat wij ongemonteerd leverden, gemonteerd van u retour

-       Het product bevindt zich niet meer in originele verpakking en/of kan door missende montage etc niet meer bij de voorraad gevoegd worden

-       Het product komt retour in een (vuilnis)zak of is anderzijds niet transportwaardig verpakt en kan niet bij onze voorraad gevoegd worden

-       Er is ducttape of andere niet doorzichtige tape gebruikt wat de doos onbruikbaar maakt, de verwerking bemoeilijkt en deze vanwege milieu en kosten overwegingen niet nogmaals gebruikt kan worden

Afhalen bij u thuis:

Wij kunnen indien u dat wenst de goederen weer bij u thuis laten afhalen.
De kosten hiervoor zijn Eur 30,- voor pakketten en kunnen oplopen als het grote artikelen betreft en/of u zich niet in Nederland bevindt.

Neem contact op met onze klantenservice en laat u inlichten!

Download retourformulier hier