Verzenden en retourneren

Bezig met laden...

Zeer fraai verstuurt snel en betrouwbaar. We gebruiken daar verschillende geselecteerde vervoerders voor. Afhankelijk van uw bestelling maken we o.a. gebruik van de diensten van PostNL, DHL, DPD, FedEx en GLS. Levering geschiedt altijd tot aan eerste drempel begane grond.


BEZORGKOSTEN

We rekenen geen bezorgkosten voor zendingen binnen Nederland en België! Het is mogelijk om jouw bestelling in andere landen af te laten leveren. Vraag naar onze verzendtarieven via onze klantenservice.


LEVERTIJD 

Indien de bestelde producten bij ons op voorraad zijn wordt de bestelling binnen circa 1 tot 2 werkdagen afgeleverd. Als de levertijd langer is, dan melden we dit doorgaans nog dezelfde dag. Bestellingen die klant specifiek zijn hebben vaak een langere levertijd.


STATUS VAN UW BESTELLING 

Na het afronden van een bestelling sturen we je een orderbevestiging. De status van een bestelling is altijd terug te vinden door in te loggen via “mijn account”. Verder doen we altijd onze uiterste best om je via mail te blijven informeren over de status van de bestelling.


RETOURNEREN

Zeer Fraai gelooft in haar producten, prijzen en service. Desondanks kun je teleurgesteld zijn in het ontvangen product. Als je daarom besluit het product niet te houden dan kun je dat binnen 14 dagen bij ons kenbaar maken middels een mail. Vervolgens heeft u nog eens 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. De retourzending dient dan wel ongebruikt, ongemonteerd en in originele verpakking terug te komen. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Verder accepteren wij alleen onbeschadigde goederen in deugdelijke originele verpakking. We kunnen jouw zending ook afhalen. Neem dan contact met ons op en vraag naar de voorwaarden. Verder is er ook de mogelijkheid om de bestelling zelf bij ons af te leveren. Neem dan ook even contact met ons op voor een afspraak.

Download retourformulier