Bezig met laden...

Veilig betalen

Betalen kan bij Zeerfraai gemakkelijk en veilig. Maak een keuze uit één van de vele betaalmethodes en kies de methode die het beste bij u past. Of u nu bijvoorbeeld graag vooraf, achteraf of in termijnen betaalt, alles is mogelijk. Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de vele verschillende mogelijkheden. Bij aankopen in onze winkel kunt u uiteraard gemakkelijk contant of via pin betalen.

 

Riverty (voorheen AfterPay)

Wilt u graag na ontvangst van uw bestelling betalen? Dat kan bij ons eenvoudig met Riverty! Zo ervaart u een zorgeloze shopervaring en kunt u eerst bepalen of het product aan uw wensen voldoet. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u vervolgens een digitale factuur van Riverty. Via een betaalknop kunt u de betaling direct of uiterlijk binnen 14 dagen voldoen. Voor deze service rekenen wij slechts €1,95 per bestelling.

iDEAL

Als u het liefst vooraf wilt betalen via internetbankieren, is iDEAL een perfecte keuze. Met iDEAL betaalt u veilig en snel via de vertrouwde betaal- omgeving van uw eigen bank. Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Aan deze betaalmethode zitten tevens geen extra kosten verbonden. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw bestelling, dan betalen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug.

MasterCard

Bij Zeerfraai kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met uw MasterCard. Na het kiezen van deze methode vult u het creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Het grote voordeel van deze betaalmethode, is dat uw aankoop door de creditcardmaatschappij altijd 100% verzekerd is. Voor betalingen met een MasterCard worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Visa

Bij Zeerfraai kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met uw Visa Card. Na het kiezen van deze methode vult u het creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Het grote voordeel van deze betaalmethode, is dat uw aankoop door de creditcardmaatschappij altijd 100% verzekerd is. Voor betalingen met een Visa Card worden geen extra kosten in rekening gebracht.

PayPal

Heeft u een PayPal rekening? Dan kunt u uw bestelling eenvoudig en veilig betalen via PayPal. U vult bij deze methode enkel uw e-mailadres en wachtwoord in, waarna de betaling online kan worden geautoriseerd en goedgekeurd. Een groot voordeel van deze methode is dat uw aankoop door PayPal altijd 100% verzekerd is. De kosten voor deze service belasten wij één op één door en zijn 3,5% van het aankoopbedrag.

Factuur

Kunt of wilt u geen gebruik maken van de overige betaalmethodes? Dan kunt u kiezen voor handmatige overboeking. U ontvangt dan een factuur, waarna u de betaling via een online bankoverschrijving of via een traditionele overboeking kunt voldoen. Voor een snelle verwerking is het belangrijk dat u het factuurnummer van de bestelling bij de betaling vermeldt. Na ontvangst van de betaling, wordt de bestelling verwerkt en verzonden.

Bancontact

Bij Zeerfraai kunt u als Belgische klant gemakkelijk en veilig betalen via Bancontact (voorheen Bancontact/Mister Cash). Als u kiest voor deze betaalmethode, dan betaalt u via de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank. Na ontvangst van uw betaling, verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Voor het gebruiken van deze betaalmethode worden geen extra kosten in rekening gebracht.

in3

Betaalt u uw aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van de betaalmethode in3; de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. Met deze methode betaalt u het aankoopbedrag in drie keer zonder extra kosten. Het eerste deel betaalt u direct via iDEAL, waarna u een overzichtelijk betaalschema ontvangt. Het minimale bestelbedrag bij deze betaalmethode is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.