Lichtbronnen
Bezig met laden...

Lichtbronnen

Maak uw nieuwe verlichting helemaal af met één van onze perfect bijpassende lichtbronnen! Onze collectie is divers en bestaat uit exemplaren met een E27, E14 en GU10 fitting. Maak daarnaast een keuze uit de verschillende vormen die bij ons verkrijgbaar zijn. Ga bijvoorbeeld voor een LED lichtbron in de vorm van een buis, druppel of bol en verander meteen de look van uw lamp. Erg geliefd zijn onze exemplaren met de uitstraling van een vintage kooldraadlamp of gloeidraadlamp voor een industriële en retro finishing touch. Bekijk online al onze lichtbronnen en geniet van een gezellige sfeer.

Maak uw favoriete verlichting helemaal af met een leuke lichtbron uit onze online collectie! Dankzij de verschillende varianten geeft u uw tafellamp, vloerlamp of hanglamp in een handomdraai een nieuwe look. Onze collectie bestaat uit verschillende varianten, waaronder een E27, E14 en GU10 fitting. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse lichtkleuren, waardoor u kunt kiezen uit een warme of juiste koelere uitstraling. Ook qua vorm zijn er voldoende mogelijkheden. Gaat u bijvoorbeeld voor een variant in de vorm van een druppel, bol of toch een buis? Bekijk alle varianten online en vind de lichtbron die uw lamp compleet maakt.

 

Lichtbron E27

Een E27 lichtbron is de meest populaire variant en past in vele soorten verlichting. Maak een keuze uit de verschillende vormen en bepaal meteen de warmte die uw nieuwe lamp moet uitstralen. Geliefde lichtbronnen hebben de uitstraling van een gave kooldraadlamp of een vintage gloeidraadlamp en geven uw verlichting meteen een industriële en retro finishing touch. Bekijk ook eens de verschillende varianten van de woonmerken Label51, LaForma en Fraaai om een E27 lichtbron te vinden die aan uw woonwensen voldoet!

 

Lichtbron LED

Met een LED lichtbron geniet u van de perfecte combinatie tussen duurzaamheid en een nieuwe sfeer! Onze collectie is gevarieerd, waarbij er de keuze is uit verschillende kleuren, vormen en fittingen, voor een perfecte match met uw verlichting. Ga bijvoorbeeld voor een lichtbron in de vorm van een bol en verander in een handomdraai de sfeer van uw favoriete wandlamp, tafellamp of bureaulamp. Daarnaast is het grootste deel van onze exemplaren dimbaar, zodat gemakkelijk voor de juiste hoeveelheid licht gezorgd kan worden. Ontdek alle mogelijkheden online en vind de LED lichtbron om uw verlichting compleet te maken.

 

Lichtbron kopen

Wilt u een lichtbron kopen? Dat kan gemakkelijk, voordelig en snel bij Zeerfraai! Onze collectie is gevarieerd, waarbij er de keuze is uit verschillende vormen, kleuren en fittingen. Profiteer regelmatig van leuke aanbiedingen, kortingen en acties en geniet van de laagste prijs. Daarnaast is verzending bij ons gratis en kunt u kiezen uit veel verschillende betrouwbare betaalmethodes. Heeft u nog vragen of advies nodig over het kopen van een lichtbron? Neem dan gemakkelijk contact op met onze klantenservice of bezoek onze gezellige winkel in Hengelo!